jahodový cheesecake
Jahodový cheesecake
Korpus: 1 balení sušenek (emco digestive)
1 PL kokosového oleje
náplň: 1x ricotta
3PL jogurtu
1x nízkotučného tvarohu
nastrouhaná citrónová kůra
pár kapek vymačkaného citrónu
1/2 balení vanilkového cukru
Zdobení: Jahody
Postup:
Rozdrtíme sušenky přidáme kokosový olej a smícháme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírám a nasypeme drť sušenek do formy. Rozprostřeme po dortové fotmy (nejlépe dnem skleničky) a dáme péct na 5 minut do trouby 150 °C
Do mísy dáme všechny ingredience na náplň a rozmixujeme. Hotovou smět můžeme nalít na vychladlý korpus. Ozdobíme jahodama a necháme nejlépe přes noc chladit v lednici. Další den můžeme mlsat.
Tip: cheesecake můžete dát na 10min do trouby, poté ho nechte vychladnout a podle konzistnce dát do lednice či rovnou podávat :)
Jednoduchý, rychlý a výborný cheesecake.
Komentáře