Recepty

jahodový cheesecake


Jahodový cheesecake


 

Korpus: 1 balení sušenek (emco digestive)

               1 PL kokosového oleje

náplň:   1x ricotta

              3PL jogurtu

              1x nízkotučného tvarohu

              nastrouhaná citrónová kůra

              pár kapek vymačkaného citrónu

             1/2 balení vanilkového cukru

Zdobení: Jahody

Postup: 

Rozdrtíme sušenky přidáme kokosový olej a smícháme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírám a nasypeme drť sušenek do formy. Rozprostřeme po dortové fotmy (nejlépe dnem skleničky) a dáme péct na 5 minut do trouby 150 °C

 Do mísy dáme všechny ingredience na náplň a rozmixujeme. Hotovou smět můžeme nalít na vychladlý korpus. Ozdobíme jahodama a necháme nejlépe přes noc chladit v lednici. Další den můžeme mlsat.

Tip: cheesecake můžete dát na 10min do trouby, poté ho nechte vychladnout a podle konzistnce dát do lednice či rovnou podávat :)

Jednoduchý, rychlý a výborný cheesecake. 

Komentáře